+31 6 51 02 88 67

1-op-1 Sessies

Ik bied twee soorten 1-op-1 sessies aan. De Holistische transformatie coaching voor bedrijven en de Changing Sessies voor particulieren.

Changing Sessies

In een Changing Sessie werk je bewust aan je eigen evolutieproces.

Ik channel informatie van hogere trillingfrequenties wat vanuit mijn perspectief hetzelfde is als licht, energie en bewustzijn. Ze zijn synoniemen van elkaar.

Tijdens de eerste sessie channel ik expliciet de informatie over de karmische ontwikkelingsstukken van je ziel. Zodat je weet wat de bedoeling is van je huidige incarnatie en waar wij eventueel aan gaan werken.

 
We gaan werken aan:
  • integratie van je ‘schaduwkant’ in je bewustzijn,
  • transformatie van het oude beliefsysteem,
  • download van het advanced programmering (software) in je systeem (je biologische computer).

Ik sluit elke sessie af met een energetische healing, breng je chakra’s in balans en ik haal de karmische programmering van je energieveld weg.

Als resultaat creëren wij samen (het is een co-creatie proces) een meer uitgebalanceerde, authentieke, verheven versie van jezelf. Bij dit transformatie proces bepaal jij volledig wat wel of niet gaat gebeuren. De wet van de Vrije Wil is aan ons allemaal gegeven. Het is een kosmische wet, en die wordt niet overtreden. Jij hebt dus de regie.

Praktische informatie:

Elke sessie duurt 2 uur.
Investering: € 90,- per uur, exclusief 21% BTW

Meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met me op!

 

Tijdens de transformatiesessies heb ik inzichten gekregen in patronen en blokkades. Daar hebben we samen naar gekeken en vervolgens omgebogen naar een weer stromend geheel. Waardoor ik mij weer vrijer voel als mens op vele manieren en weer in mijn kracht komt te staan om de weg te volgen van mijn hart.

Ik heb Taira ervaren als liefdevolle, kundige vrouw met humor. Zij heeft een direct taalgebruik, wat ik zelf als heel plezierig ervaar en werkt zonder “doekjes erom”.

Alles heel warm en helder.

Thea van Berk-Vos

Holistische transformatie coaching

Sinds 2006 ben ik werkzaam als gediplomeerd master coach.
In mijn werk als coach richt ik mij op het brede scala van werkgerelateerde vraagstukken van mijn klanten.

Dankzij de holistisch benadering  van deze vraagstukken en de mogelijkheid  om deze vanuit hoogdimensionale perspectieven te kunnen benaderen, wordt er helderheid in visie gecreëerd, inzichten verruimd en extra oplossingsmogelijkheden aangereikt zelfs bij complexe vraagstukken.

In mijn werk als coach ben ik praktisch, direct en to-the-point.

Ik hou van creatieve oplossingen die snel, toegankelijk en makkelijk te realiseren zijn.

Praktische informatie:

Elke sessie duurt 2 uur.
Investering: € 90,- per uur, exclusief 21% BTW

Meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met me op!

Heel erg bedankt Taira, ik heb heel veel bij en van je geleerd. Ik voelde me meteen veilig bij je en ik denk ook nog met veel plezier aan onze sessies terug.

Het was niet zwaar, “je hoeft niet de hele tijd te werken als het goed is” zei je en dat voel ik nu ook.

Je hebt mijn leven lichter en aangenamer gemaakt en me ook een focus gegeven zodat ik niet continu alle kanten opschiet.

Riet van Loon

Zelfzorg rondom individuele sessies

Plan na een sessie of coaching geen drukke activiteiten in en drink geen alcohol. Je zou behoefte kunnen hebben aan rust en afzondering.