+31 6 51 02 88 67

Changing Matrix Upgrade

Ten grondslag aan alles wat wij als een fysieke object beschouwen, ligt een energetische matrix. Een energetische template die informatie in zichzelf draagt (in de vorm van trillingen) over de ‘energetische erfenis’ van het object zelf of van de grond waarop het gebouwd is.

Deze energetische erfenis kan zijn oorsprong hebben ver buiten deze tijdlijn.

 

 

Vaak krijgen wij privé en/of zakelijk te maken met verstoringen in het energieveld van een woonhuis en/of bedrijfspand waar wij werken of bijvoorbeeld als consument binnenkomen.

Het verstoorde energieveld van zo’n object beïnvloedt direct je eigen energie, vooral als je er langere tijd in moet verblijven. Het beïnvloedt je welbevinden,de mogelijkheid tot ontstressen en ontspannen kunnen werken en leven. Het creëert een aanhoudende spanning in je eigen energieveld, waardoor je je rusteloos gaat voelen en snel, onbewust, uit zo’n omgeving weg wilt. Of andersom. Je kunt je energetisch onderdrukt, moe en futloos gaan voelen.

Omdat de energetische verstoringen een directe uitwerking hebben op het menselijke lichaam, willen mensen onbewust uit zo’n omgeving weg.

Wanneer nodig

Als het om een onderneming gaat merk je bijvoorbeeld dat de klanten of gasten niet graag binnenkomen of zo snel mogelijk je bedrijfspand willen verlaten. Of je personeel meldt zich vaak ziek, is  weinig gemotiveerd of heeft bijvoorbeeld moeite zich te concentreren.

Als het om een woonhuis gaat kom je als (nieuwe)  bewoner in de energetische erfenis van het huis te zitten.

Het goede nieuws is dat zo’n energetische matrix getransformeerd kan worden en als het ware een nieuwe upgrade krijgt.
Dat merk je direct.

Praktische informatie

Herken jij jezelf in het verhaal en wil je ook dat de energetisch matrix van jouw huis of bedrijfspand een upgrade krijgt, neem dan contact met me op!

 

Energiemanagement van de toekomst

We hebben nu te maken met een hele nieuwe generatie super sensitieve kinderen en jong volwassenen. Dat maakt het energiemanagement van de matrix in de toekomst steeds belangrijker.