+31 6 51 02 88 67

Ervaringen van anderen

De sessies met Taira hebben mijn leven veranderd. In de eerste sessie ‘las’ ze mij. Alles wat ze vertelde was zo herkenbaar. Alle punten waar ik al tijden mee worstelde, maar nooit verder mee kwam, die bracht ze zo op tafel, zonder dat ik haar daarover verteld had. Tot in details.

Wat ik heel prettig vind aan de sessies is dat mijn hoofd, die graag de regie voert, er geen stem heeft. Taira heeft het meteen door als mijn hoofd zich ermee wil bemoeien. Op een directe, vriendelijke manier word ik dan weer naar mijn gevoel teruggeleid. Dit kan in het begin streng overkomen, maar dat is het niet. Het is lekker duidelijk  zonder poespas.  

Geen poespas dus, maar wel een portie humor. Iedere sessie wordt er wel een paar keer heerlijk gelachen.

Instant change, dat is wat er gebeurt. Zo kon ik een keer, voordat ik een sessie had, de verbinding met mijn man niet meer voelen en zat ik vol oordelen naar hem toe. Tijdens de sessie werd helder waar dit door kwam (zat natuurlijk in mezelf ;-)) en werd dit getransformeerd. Diezelfde dag voelde ik weer volop liefde voor mijn man en alle oordelen waren als sneeuw voor de zon verdwenen, ik kon er niet eens meer opkomen. Zo gaat het iedere keer.

Mirjam

Taira heeft mij geholpen bij het transformeren van thema’s die lang in mijn leven een belemmerende rol hebben gespeeld.

Door samen hiermee aan de slag te gaan werd ik mij bewust van wat zich binnen in mij afspeelde.

Het resultaat is  een gevoel van tevredenheid, meer mezelf kunnen zijn en innerlijke rust.

Ingrid

Lieve Taira,

Ik wil je bedanken voor wat je voor mij en mijn sociale omgeving hebt betekend.

Ik kwam bij je binnen als een uitgebluste man. Zestig jaar en opgebrand na jarenlange stress. Twee dagen na de eerste healing riep mijn vrouw blij en enthousiast: “ Je ogen staan beter, ik zie mijn Tommie weer”!

En dat klopte, ik werd krachtiger en de aandachtspunten waar we aan werkten gaven al snel resultaat in de praktijk.  Ik kan nu beter met stress omgaan, me sneller en beter ontspannen en weer genieten van kleine dingen. De inzichten die je me gaf verschaften mij duidelijkheid en vooral ontspannenheid en een andere levenshouding. Ik kwam dichter bij mezelf.

Het was een waardevol proces waar ik in de toekomst nog veel baat bij hoop te hebben.

Lieve Taira, Chapeau!

Je bent een wonderbaarlijk mens. Bedankt voor wat je voor mij hebt betekend.

Tom Vink

Heel erg bedankt Taira, ik heb heel veel bij en van je geleerd. Ik voelde me meteen veilig bij je en ik denk ook nog met veel plezier aan onze sessies terug.

Het was niet zwaar, “je hoeft niet de hele tijd te werken als het goed is” zei je en dat voel ik nu ook.

Je hebt mijn leven lichter en aangenamer gemaakt en me ook een focus gegeven zodat ik niet continu alle kanten opschiet.

Riet van Loon

Door de sessies met Taira heb ik zicht gekregen op waarom ik steeds met bepaalde terugkerende emoties en patronen zat, die mij tegenhielden en blokkeerden.

Het is verbazend dat het nu ‘zomaar’ weg is, dat ik er vrij van ben en dat ik totaal anders in m’n kracht en in m’n leven sta.

Rosanne

Nieuwsgierig nam ik een aantal jaren geleden deel aan een workshop, mede georganiseerd door Taira. Ik ken haar als een mooie, liefdevolle vrouw die werkt vanuit haar hart en haar pure Zelf.

Ook nu kom ik graag voor een sessie bij Taira. We gaan steeds verder de verdieping in geheel in mijn eigen tempo en altijd vanuit vrije wil en gesteund vanuit een heel liefdevol veld om haar heen.

Iedere keer weer brengen we stukken aan het licht van wat zo graag gezien wil worden, en dat kan ook met humor gaan.

Door de sessies met Taira wordt het voor mij steeds makkelijker om ook zelfstandig deze stukken aan te gaan. Mijn leven is enorm veranderd en het is onmogelijk terug te gaan naar wat ooit was.

Marianne Folmer

Door stress, te druk, teveel aan mijn hoofd kon ik niet meer slapen, dat was mijn grootste probleem.

Nu slaap ik goed, heb het rustiger, kan bijna alles aan. Mijn hele leven is veranderd.

Ik wil nog meer, het is nog niet genoeg. Het bevalt goed en het is leuk.

Lieve Taira, bedankt voor wie je bent en wat je doet

Mily Kersten

Ontwaken!

Je komt in een proces van gewaarwording.
Elke cel in je lichaam kennen, erkennen, onderkennen, in verdiepen en loslaten. Programma’s die niet meer nodig zijn kunnen verwijderd worden. Door het opschonen creëer je ruimte voor nieuwe inzichten die er toe doen.

De energie gaat weer stromen door je lichaam en dan door alles wat in verbinding staat met je. Op dit moment zie ik deze positieve energie langzaam doorstromen naar mijn gezin. Wat opnieuw weer een hele mooie gewaarwording is.

Dank je wel Taira je liet me ontwaken.

Cilia Vink

Tijdens de transformatiesessies heb ik inzichten gekregen in patronen en blokkades. Daar hebben we samen naar gekeken en vervolgens omgebogen naar een weer stromend geheel. Waardoor ik mij weer vrijer voel als mens op vele manieren en weer in mijn kracht komt te staan om de weg te volgen van mijn hart.

Ik heb Taira ervaren als liefdevolle, kundige vrouw met humor. Zij heeft een direct taalgebruik, wat ik zelf als heel plezierig ervaar en werkt zonder “doekjes erom”.

Alles heel warm en helder.

Thea van Berk-Vos