+31 6 51 02 88 67

Ervaringen van anderen

De samenwerking met Taira, was transformerend. Haar warmte, humor en empathie schiepen direct een veilige ruimte voor openheid en groei. Ze leidde mij naar zelfreflectie en persoonlijke doorbraken met haar vermogen om te luisteren zonder te oordelen. Dit proces was zowel helend als empowerend, waardoor ik met meer zelfvertrouwen en een hernieuwd perspectief vooruit kon. Taira’s balans tussen kracht en zachtheid, evenals haar holistische aanpak, hebben mijn zelfbewustzijn en welzijn diepgaand verbeterd. Haar begeleiding was een onmisbare bron van positieve verandering in mijn leven.

Rosetta

Bijzonder hoe logisch zaken op zijn plek vallen tijdens een sessie. Niet zo maar, door hard te werken, soms met een traan, of lach. Nooit dwingend, wel met een fijne directheid en afgestemd op wat ik op dat moment kan dragen. Ik voel me lichter en minder bang voor het leven.

Ruth

Ruim anderhalf jaar geleden werd ik geconfronteerd met een vervelende spierziekte. Ik kon op het dieptepunt geen fles meer open draaien en meer dan 100 meter lopen zat er echt niet in.
De vooruitzichten waren volgens de neurologen niet rooskleurig omdat zelden echt herstel op zou treden….
Echter “zelden” houdt ook een kans in! Dus op naar mijn oude fysiovrienden, Harry en Jeanette van de Vliegende Olifant.
Met hen hebben we een breed complementair behandelplan opgesteld en daardoor kwam ik in contact met Taira. Een heel bijzondere vrouw met heel bijzondere gaven. Zij heeft mij met veel geduld mijn onderbewustzijn laten beleven. Het waren vaak zeer intensieve gesprekken die mij veel hebben gebracht. Zo snap ik nu veel meer van mezelf en mijn levenspad. Het vertrouwen in mij zelf wat zij daardoor creëerde, leidde er toe dat ik geen hoop meer had op herstel, maar dat ik zéker wist dat het ging lukken. Ook heeft ze mij laten ervaren hoe het voelt als je de hoop opgeeft, dat was een heftige ervaring. Gesterkt door die zekerheid ging het herstel rap vooruit. Mijn credo is nu, dat je het wel zélf moet doen, maar níet alleen. Door intrinsieke motivatie en anderen om hulp durven vragen ben ik lichamelijk vrijwel geheel hersteld en zowel mentaal als psychisch voel ik me sterker dan ooit te voren. Het klinkt misschien raar, maar de ziekte heeft me heel veel gebracht!!
Zoals Taira altijd zegt: alles is energie….

Gerrit

Taira is een mooie, wijze, krachtige en oprechte vrouw die je uitnodigt om een uitdaging aan te gaan en kanten van jezelf bloot te leggen die je in je eentje niet in de ogen zou willen/kunnen aankijken. Taira is authentiek. Ze daagt je uit, is direct, heeft humor en weet heel natuurlijk je vertrouwen te winnen. Ze neemt je aan de hand en leidt je heel doortastend naar delen van jezelf die al heel lang met je meedraagt als een smet op je ziel en als een blinde vlek in je huidige leven. Taira is heel instinctief, wijs en direct, waardoor je als in een sneltrein aankomt daar waar je aandacht is benodigd. Ze creëert een veilige omgeving waardoor er ruimte ontstaat voor (h)erkenning, loslaten en transformatie.

Dankzij de sessies van Taira ben ik heel anders gaan kijken naar mijn leven en vooral naar mijzelf. Ik heb weer vertrouwen gekregen in mijzelf en moed gekregen om te leven volgens mijn authentieke zelf. Ik heb zoveel zware gevoelens, overtuigingen en ervaringen los kunnen laten, waaraan ik mijn identiteit ontleende maar die na de sessies met Taira als heel simpel en absurd overkwamen; dat ik zo lang mijn “waarde” daaruit heb ontleend en mijn leven heb laten bepalen? Na iedere sessie met voelde ik me lichter, als in minder zwaar maar ook meer helder. Ik voel me nu meer in flow. Ik sta compleet anders in het leven dan een jaar geleden, alsof ik een dikke jas heb afgedaan in de zomer en ik me nu met zoveel meer gemak en lucht kan bewegen, lekker fris!
Taira, zielsveel bedankt!

Niima

Ik zat al een lange tijd niet lekker in mijn vel en had veel last van stress, slecht slapen, piekeren en vermoeidheid. Ik liep vast en had het gevoel dat ik constant alles voor anderen deed. Toen ik met stress- en burn-out klachten thuis kwam te zitten, besloot ik hulp te zoeken.
Ik heb de 1-op-1 sessies als zeer prettig ervaren!
Vooraf wist ik echt niet of het zou aanslaan en of dat het ook allemaal zou gaan lukken.
De sessies van Taira zijn een heel mooi en waardevol samenkomen van energie, wijsheid, inzichten, duidelijkheid, kennis en humor. Ik vind het super bijzonder en ben blij met de sessies die zoveel voor mijn kwaliteit van leven opleverden.
Spanning in mijn keel en borstgebied werd minder. Stukje bij beetje ben ik aangemoedigd om contact te maken met mijn gevoel en naar te luisteren. Het effect van de sessies op mijn dagelijks leven is ontzettend groot. Ik voel me tevreden, verbonden, met veel positieve energie.
Wat een mooie gave heb je! Je hebt me supergoed geholpen.

Heel erg bedankt, lieve Taira!!!

 

Julia

Lieve Taira,

Jij hebt mij geholpen op een zeer heldere, zachte en tóch duidelijk en directe manier, om mijzelf te laten inzien, ervaren én vooral voelen wie ik écht ben.
Stapsgewijs en zeer liefdevol, steeds dieper, verder en toch steeds dichterbij mijn ZIJN te komen.
Het heeft mij geholpen om van mijzelf te houden, MOETEN te verbannen uit mijn leven en vanuit mijn pure gevoel, eerlijkheid en liefde voor én met alles & iedereen.
De natuurlijke beweging en reacties om mij heen ná het verleggen van de alom-bekende-steen-in-de-rivier is óngelooflijk mooi. Zo tastbaar…..
Wát een kado heb ik mijzelf gegeven door diverse sessies met jou aan te gaan. Om mijn natuurlijke-zelf-zijn te vinden, beleven, herkennen én behouden.
Álles is liefde. Je hebt me zo geholpen dat het laatste stukje ook goed gaat komen.

Warme liefdevolle groet van een heel gelukkige vrouw.

 

Nicole

Meer dan het gewone.

Na iedere afspraak met Taira voelde ik me een beetje meer wakker én op- geschud.
Ze brengt verassende nieuwe inzichten die mij diep raken én plezier brengen.
Ik kan mijn eigen energie beter beheren en ben mijn eigen waarnemingen meer gaan vertrouwen.
Ik voel “instant change” waardoor ik sterker bij kan dragen aan een liefdevolle wereld.

Geeke

Emmerich am Rhein, 9 februari 2019

In de laatste 10 jaar is er veel in mijn leven gebeurd. Van emigratie, werkeloosheid, veeleisend werk, sterfgevallen in de directe omgeving, financiële uitdagingen tot gezondheids-, en met name rugklachten, kortom veel “pech”.

Toen ik Taira ontmoette, wist ik totaal niet wat ik kon verwachten. Taira stelde me op mijn gemak en na de eerste sessie voelde ik me rustig, moe en minder bezorgd over de toekomst en het hier en nu. Ondanks dat ik niets begreep van wat er gebeurde voelde ik me beter en de rugklachten verminderden. Vanaf de volgende sessie legde ik mijn hart en ziel bloot aan Taira en vertrouwde haar volkomen.

In de jaren erna is Taira voor mij “letterlijk” mijn levenscoach geworden, doordat zij mijn bewustwording heeft vergroot op elk denkbaar vlak. Haar directe en confronterende manier van communiceren en haar humor zorgen ervoor dat de kern van de zaak direct duidelijk wordt. Door de coaching en healing sessies voel ik mij steeds meer bewust van het leven en de “waarheid” en kan ik elke uitdaging het hoofd bieden. Persoonlijk leer ik ontzettend veel en krijg ik bevestiging van vermoedens die ik mijn hele leven meedraag.

Elke sessie is voor mij net als het opladen van een batterij, daarna kan ik er weer vol energie tegenaan. Daarnaast is het ook harstikke leuk, leerzaam en ik kom er met een zeer vredig, uitgebalanceerd gevoel vandaan.

Dank je wel Taira.

Met lieve groeten,

Roy

Een sessie bij Taira is altijd heel bijzonder. Ik heb informatie gekregen die me veel duidelijkheid gaf over problematiek waar ik mijn hele leven al tegen aan liep en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Taira is direct in haar aanpak en dat is soms confronterend maar nooit vervelend. Ze heeft altijd respect voor jou en jouw proces en er wordt veel gelachen.

Hans

Taira, wat kan ik goed voelen dat alles weer open staat en verbonden is. Ik voel me een ander mens. Heel rustig , positief en liefde vol. Dank je  voor je hulp aan mij.

Ineke

Taira heeft me bewust gemaakt van de herkomst van bepaalde patronen in mijn leven. Zij heeft mij geholpen deze los te laten. Zij heeft me geleerd uit mijn hoofd te gaan en meer te voelen en hierop te vertrouwen. Ik voel mij zekerder en rustiger. Door haar adviezen heb ik bepaalde zaken aangepakt en andere losgelaten.

Dank je wel Taira, het waren zeer waardevolle en gezellige sessies.

De sessies met Taira hebben mijn leven veranderd. In de eerste sessie ‘las’ ze mij. Alles wat ze vertelde was zo herkenbaar. Alle punten waar ik al tijden mee worstelde, maar nooit verder mee kwam, die bracht ze zo op tafel, zonder dat ik haar daarover verteld had. Tot in details.

Wat ik heel prettig vind aan de sessies is dat mijn hoofd, die graag de regie voert, er geen stem heeft. Taira heeft het meteen door als mijn hoofd zich ermee wil bemoeien. Op een directe, vriendelijke manier word ik dan weer naar mijn gevoel teruggeleid. Dit kan in het begin streng overkomen, maar dat is het niet. Het is lekker duidelijk  zonder poespas.  

Geen poespas dus, maar wel een portie humor. Iedere sessie wordt er wel een paar keer heerlijk gelachen.

Instant change, dat is wat er gebeurt. Zo kon ik een keer, voordat ik een sessie had, de verbinding met mijn man niet meer voelen en zat ik vol oordelen naar hem toe. Tijdens de sessie werd helder waar dit door kwam (zat natuurlijk in mezelf ;-)) en werd dit getransformeerd. Diezelfde dag voelde ik weer volop liefde voor mijn man en alle oordelen waren als sneeuw voor de zon verdwenen, ik kon er niet eens meer opkomen. Zo gaat het iedere keer.

Mirjam

Taira heeft mij geholpen bij het transformeren van thema’s die lang in mijn leven een belemmerende rol hebben gespeeld.

Door samen hiermee aan de slag te gaan werd ik mij bewust van wat zich binnen in mij afspeelde.

Het resultaat is  een gevoel van tevredenheid, meer mezelf kunnen zijn en innerlijke rust.

Ingrid

Lieve Taira,

Ik wil je bedanken voor wat je voor mij en mijn sociale omgeving hebt betekend.

Ik kwam bij je binnen als een uitgebluste man. Zestig jaar en opgebrand na jarenlange stress. Twee dagen na de eerste healing riep mijn vrouw blij en enthousiast: “ Je ogen staan beter, ik zie mijn Tommie weer”!

En dat klopte, ik werd krachtiger en de aandachtspunten waar we aan werkten gaven al snel resultaat in de praktijk.  Ik kan nu beter met stress omgaan, me sneller en beter ontspannen en weer genieten van kleine dingen. De inzichten die je me gaf verschaften mij duidelijkheid en vooral ontspannenheid en een andere levenshouding. Ik kwam dichter bij mezelf.

Het was een waardevol proces waar ik in de toekomst nog veel baat bij hoop te hebben.

Lieve Taira, Chapeau!

Je bent een wonderbaarlijk mens. Bedankt voor wat je voor mij hebt betekend.

Tom Vink

Heel erg bedankt Taira, ik heb heel veel bij en van je geleerd. Ik voelde me meteen veilig bij je en ik denk ook nog met veel plezier aan onze sessies terug.

Het was niet zwaar, “je hoeft niet de hele tijd te werken als het goed is” zei je en dat voel ik nu ook.

Je hebt mijn leven lichter en aangenamer gemaakt en me ook een focus gegeven zodat ik niet continu alle kanten opschiet.

Riet van Loon

Door de sessies met Taira heb ik zicht gekregen op waarom ik steeds met bepaalde terugkerende emoties en patronen zat, die mij tegenhielden en blokkeerden.

Het is verbazend dat het nu ‘zomaar’ weg is, dat ik er vrij van ben en dat ik totaal anders in m’n kracht en in m’n leven sta.

Rosanne

Nieuwsgierig nam ik een aantal jaren geleden deel aan een workshop, mede georganiseerd door Taira. Ik ken haar als een mooie, liefdevolle vrouw die werkt vanuit haar hart en haar pure Zelf.

Ook nu kom ik graag voor een sessie bij Taira. We gaan steeds verder de verdieping in geheel in mijn eigen tempo en altijd vanuit vrije wil en gesteund vanuit een heel liefdevol veld om haar heen.

Iedere keer weer brengen we stukken aan het licht van wat zo graag gezien wil worden, en dat kan ook met humor gaan.

Door de sessies met Taira wordt het voor mij steeds makkelijker om ook zelfstandig deze stukken aan te gaan. Mijn leven is enorm veranderd en het is onmogelijk terug te gaan naar wat ooit was.

Marianne Folmer

Door stress, te druk, teveel aan mijn hoofd kon ik niet meer slapen, dat was mijn grootste probleem.

Nu slaap ik goed, heb het rustiger, kan bijna alles aan. Mijn hele leven is veranderd.

Ik wil nog meer, het is nog niet genoeg. Het bevalt goed en het is leuk.

Lieve Taira, bedankt voor wie je bent en wat je doet

Mily Kersten

Ontwaken!

Je komt in een proces van gewaarwording.
Elke cel in je lichaam kennen, erkennen, onderkennen, in verdiepen en loslaten. Programma’s die niet meer nodig zijn kunnen verwijderd worden. Door het opschonen creëer je ruimte voor nieuwe inzichten die er toe doen.

De energie gaat weer stromen door je lichaam en dan door alles wat in verbinding staat met je. Op dit moment zie ik deze positieve energie langzaam doorstromen naar mijn gezin. Wat opnieuw weer een hele mooie gewaarwording is.

Dank je wel Taira je liet me ontwaken.

Cilia Vink

Tijdens de transformatiesessies heb ik inzichten gekregen in patronen en blokkades. Daar hebben we samen naar gekeken en vervolgens omgebogen naar een weer stromend geheel. Waardoor ik mij weer vrijer voel als mens op vele manieren en weer in mijn kracht komt te staan om de weg te volgen van mijn hart.

Ik heb Taira ervaren als liefdevolle, kundige vrouw met humor. Zij heeft een direct taalgebruik, wat ik zelf als heel plezierig ervaar en werkt zonder “doekjes erom”.

Alles heel warm en helder.

Thea van Berk-Vos