+31 6 51 02 88 67

Taira

Iets over mijzelf schrijven is voor mij één van de moeilijkste opgaven. Ik kan mij niet meer identificeren met het verhaal van een persoonlijke geschiedenis. Dat verhaal staat los van wie ik nu ben. Ik leef niet vanuit de lineaire perceptie van tijd en buiten de chronologische programmering van het tijdconcept. Voor mij bestaat alles in Nu en alle Nu – momenten kunnen willekeurig aan elkaar gelinkt worden. 

Om het verhaal voor de lezers ‘begrijpelijk’ te maken, ga ik de informatie – het verhaal over Taira – kaderen.

Taira SeifaddiniTaira is geboren en opgegroeid in Rusland. Daar studeerde zij medicijnen, trouwde en kreeg een dochter.
Haar hele leven lang weet zij dat zij anders is. Vanaf haar kindertijd kon zij zichzelf al niet identificeren met het gezin waar zij opgroeide. In de natuur voelde zij zich wel met alles verbonden en wist zij dat zij de zon, het gras en de regen is. En dat alles goedheid is.
Als rode draad door haar leven ging het innerlijke weten dat zij hier is om mensen te helpen, maar er ontbrak een volledig inzicht over hoe en waarom.
Tot het moment dat zij haar eerste sessie Reconnection onderging. Alles viel op zijn plaats.
Wat Reconnection voor haar deed (het begrijpen kwam pas achteraf en later ) is een acute upgrade van de trillingsfrequenties van haar energieveld naar het hoogst mogelijke niveau, voor haar fysieke vorm op dat moment.
Vanuit het perspectief van haar fysieke lichaam was het alsof zij aangesloten werd op een energiecentrale en haar lichaam werd een geleider van kosmische levenskracht. Vanaf dat moment kwam de ene na de andere openbaring. Dat heeft haar besef van zichzelf en van haar levenspad voorgoed veranderd.

Zij kreeg direct toegang tot informatie en wist haar eigen oorsprong te herinneren, kon de belangrijke stukken van het evolutieproces van mensen inzien, begrijpen en waar nodig is te transformeren.

 “Het ging allemaal zo snel en efficiënt en tegelijkertijd zo vol compassie en liefde dat ik geen enkele minuut twijfelde aan de intentie van deze kosmische interventie c.q. interactie.
In het hele proces was voor mij het allerbelangrijkst, mij te herinneren wie ik ben, waar ik vandaan kom en waarom ik hier ben. Naar die antwoorden was ik al mijn hele leven op zoek. Nu weet ik het. “

I’m a Lifeforce beyond the Creation.
Light stream of this lifeforce incarnated in the Creation.
Taira is one of the versions of this incarnation.

Doel van haar incarnatie op deze planeet is, door het verhogen van trillingsfrequenties van menselijke bewustzijn, de mensheid te helpen een kwantum sprong te maken in eigen evolutie. Dat is wat zij doet.