+31 6 51 02 88 67

De kristalstructuur van de Aarde is een dubbele tetrahedron. De kristallen light body (energetische matrix) van een mens (de driedimensionale versie)is ook een dubbele tetrahedron. De energetische kristalstructuur van de mens en van de planeet vormen een eenheid.
Als dat niet zo zou zijn, zou je op deze planeet niet eens kunnen bestaan. De Moeder Aarde, Gaia draagt en ondersteunt energetisch alle vormen van levend bewustzijn op de planeet. Wanneer wij het hebben over de energetische ondersteuning betekent dit dat je ook emotioneel, mentaal en fysiek door Gaia ondersteund wordt. Zij beschouwt jullie als haar eigen kinderen.

Activitatie van de Merkaba matrix

De transitie naar de Hogere dimensies zal alleen mogelijk zijn wanneer de kristalstructuur van het menselijk lichaam een upgrade krijgt van tetrahedron naar Stertetrahedron. Wij noemen dat Merkaba. Het is een kristalstructuur, een energetische matrix van een verheven versie van jezelf, van de 5D-versie van het menselijke ras.

De kristalstructuur van de 5D-versie van de Aarde is ook Merkaba‒Stertetrahedron.
Sommigen van jullie hebben al een energetische matrix van Merkaba. Het is er al, maar het is nog niet geactiveerd.
Wanneer je bewustzijn in staat is om het geactiveerde lichtlichaam‒Merkaba energetisch te dragen, zal activatie plaatsvinden.
Je bent zelf de sleutel die de deuren naar de Hogere dimensies voor jou opent.

Wanneer je bewustzijn expandeert en je frequenties matchen met de frequenties van de verheven versie van Gaia, ga je door het portaal heen, de deur is open. Zonder Merkaba (het levende lichtlichaam) is Re-ascension niet mogelijk.
Wanneer je in alignement bent met de trillingsfrequenties van jouw Hogere Zelf, vindt de activatie van de Merkaba matrix plaats. Deze alignement met de trillingsfrequenties van je Hogere zelf is nu alleen mogelijk via de manifestatie van jouw Hart zelf.

Hoe het proces bij iedereen in zijn werk gaat is afhankelijk van diens persoonlijke evolutieplan. Eén ding is zeker. Het is nu van velen de bestemming op deze planeet.
Geactiveerde Merkaba wakkert automatisch je cellulaire herinneringen aan over jouw genetische oorsprong, over jouw sterrenfamilie, over jouw multidimensionale aard en over jouw onlosmakelijke connectie met het hele Universum.

Wil je hier meer over lezen? Bestel dan het e-book: Het handboek dat je bij je geboorte niet meekreeg.