+31 6 51 02 88 67

Er is een momentum in de evolutie van het menselijke ras ingelast. Dit komt door specifieke en unieke verschuivingen op planetaire en galactische niveaus. Hierdoor ontstaat een mogelijkheid voor een kwantumsprong; een transitie van het menselijk bewustzijn naar een Hoger plan van het bestaan.
Een transitie naar een Hoger plan is op zich niet iets nieuws, een transitie van het Collectieve bewustzijn in fysieke vorm op planetaire schaal is echter een nieuw fenomeen.

De periode waarin de Re-ascension (een kwantumsprong naar een hogere dimensie) van het menselijke ras plaats zal vinden ligt niet vast, er wordt namelijk gesproken vanuit een lineaire perceptie van tijd.
Vanuit Hogere perspectieven ziet het er zo uit: het is al gedaan, want elke transitie, elke verschuiving in dimensies is een onmiddellijke verschuiving. Elke manifestatie is een onmiddellijke manifestatie.

Het is de perceptie van jouw fysieke Mind die illusie van tijd (om van A naar B te komen heb je de tijd nodig) en continuïteit van gebeurtenissen (je kunt niet zomaar van punt A verdwijnen in punt B verschijnen) creëert.
In de werkelijkheid is het zo dat zowel punt A als punt B simultaan in het hier en nu bestaan.
Punt B is een ander nu-moment.
Het is in een parallelle werkelijkheid die in trillingsfrequenties verschilt. Je maakt een verschuiving in frequenties en je bent in het parallelle nu-moment (in een punt B, vertaald in 3D-termen).

Wil je hier meer over lezen? Bestel dan het e-book: Het handboek dat je bij je geboorte niet meekreeg.