+31 6 51 02 88 67

In jullie driedimensionale versie van de Aarde incarneren nu geen zielen die niet met de Re-ascension mee gaan. Dat wil zeggen dat er nu op jullie planeet alleen zielen incarneren die aan het einde van hun eigen evolutiecyclus zijn en daarom klaar zijn om verder te gaan met hun eigen evolutieproces.
Alle kinderen die nu op deze planeet geboren worden, zijn lichtwezens die in hun eigen zielenplan Re-ascension hebben vastgelegd of het zijn volontairzielen.
Er is ook een hybride ras, dat zijn kinderen wiens DNA is gemoduleerd uit het DNA van het menselijk ras en het DNA van buitenaardse afsprong. Qua uiterlijk zien ze er niet anders uit dan jullie. Het verschil ligt in hun capaciteiten en wat jullie beschrijven als extraordinaire gaven. Jullie ontmoeten sommige van deze bijzondere kinderen in de 5D-versie van de Aarde.

Vergeet niet dat elke incarnatie een volledig bewuste keuze van elke ziel is en soms komt de ziel hier voor maar één specifieke ervaring. Zoals geboorte in de fysieke vorm of de ervaring van specifieke emoties of van een specifieke beperking. Eenmaal ervaren is het al klaar. De ziel heeft hier niets meer te zoeken. Je zou ook niet in dezelfde klas willen blijven zitten als je alles al geleerd hebt. Je zou ook verder willen gaan. Bekijk het op die manier.
Het verblijf in deze dimensie is een verblijf in het ‘praktijkveld’ van de Kosmische Universiteit waar je je Masterdiploma haalt. Het is jullie ‘afstudeerproject’. Het theoretische gedeelte hebben jullie nog voor jouw incarnatie hier gehaald, nu laat jij jouw kunde in de praktijk zien.
Niemand komt per ongeluk in het spel en niemand verlaat het spel per ongeluk.

Wil je hier meer over lezen? Bestel dan het e-book: Het handboek dat je bij je geboorte niet meekreeg.