+31 6 51 02 88 67

Wanneer je bewustzijn zodanig expandeert dat je als het ware jouw Mind filter overstijgt, krijg je automatisch toegang tot het bredere spectrum van trillingsfrequenties van het Universele Holografische veld c.q. kennis en informatie.

Je krijgt ook directe toegang tot jouw eigen Holografische natuur. Je ontdekt dat de driedimensionale versie van jezelf, wat je ervaart als de fysieke JIJ, maar een optionele versie is en dat jouw natuurlijke Zelf multidimensionaal is, net als het Universum.
Het is in feite een Multiversum dat als Universum functioneert.

Ontwaken: beseffen wie je werkelijk bent

Het ontwaken is het beseffen van wie je werkelijk bent en een directe toegang krijgen tot jouw holografische multidimensionale natuur.
Multidimensionaal zijn betekent dat je simultaan in allerlei verschillende dimensies en parallelle werkelijkheden bestaat.
Het ontwaken gaat gepaard met expansie van bewustzijn en het verhogen van de trillingsfrequenties van je eigen energieveld.
Naarmate jouw bewustzijn expandeert, weet je vanuit je eigen ervaring dat jouw fysieke vorm niet is wie je echt bent ‒ jouw fysieke vorm maakt een deel van jouw Totale Zelf, het is maar één aspect van het Grotere JIJ.

Hoe meer jouw bewustzijn expandeert , hoe veelomvattender het perspectief is dat je krijgt over Jezelf. Op een bepaald moment realiseer je dat je letterlijk Al Wat Is bent en alles in de Schepping uit jouw bewustzijn is gemaakt.
Hoe meer jouw bewustzijn expandeert, hoe meer toegang je tot kennis, informatie en mogelijkheden krijgt.

Ontwaken op jouw eigen manier

Het ontwaken is jouw realisatie van jezelf als deel van het holografisch Universum.
Jouw ontwaken is al door jezelf volledig geprogrammeerd.
Sommigen willen graag het snelle en spectaculaire ontwaken manifesteren, anderen prefereren het op een geleidelijke manier te doen en willen zich meer bewust worden van het proces zelf.
Sommigen nemen eerst het dessert en slaan de hoofdmaaltijd over, anderen willen liever niets overslaan en nemen het toetje als het laats.
Sommigen van jullie willen het liefst het transdimensionale portaal zittend in een Ferrari inrijden, anderen doen het liever liggend op de bank.

Jouw ontwaken is volledig jouw keuze, het is jouw levensreis, het is jouw game.
Geen enkele manier is beter of meer waardevol dan de andere.
Jouw weg is jouw unieke bijdrage aan Jezelf als het Al Wat is.

Wil je hier meer over lezen? Bestel dan het e-book: Het handboek dat je bij je geboorte niet meekreeg.