+31 6 51 02 88 67

Healing is een afstemming op de hoogst mogelijke stabiele frequenties. De natuurlijke dragers van stabiele frequenties op jullie planeet zijn: sommige kristallen, sommige bomen, bijvoorbeeld de pijnboom, sequoia, sommige dieren zoals dolfijnen, walvissen en diegenen die wij de volontaire ziel noemen.

Veel volontaire zielen staan buiten het Evolutieproces en ze zijn dragers van stabiele hoge trillingsfrequenties op jullie planeet.
Wat jullie op fysiek of psychologisch vlak als ziekte ervaren, is op een moleculair/atomair niveau een dissonantie in trillingsfrequenties. Wanneer de resonantie is hersteld, heeft healing plaatsgevonden.
De aanwezigheid van hogere stabiele trillingsfrequenties zorgt voor het herstel van resonantie en een onmiddellijke healing.
Elke healing is een onmiddellijke healing.
Hoe snel en in welke vorm healing zich op het fysieke vlak zal manifesteren is volledig afhankelijk van het beliefsysteem van de ontvanger van die healing.

Zelfhealing werkt met hetzelfde principe. Zelfhealing is het verhogen van je eigen trillingsfrequenties en daarmee verschuiven naar een versie van jezelf die nooit ziek is geweest. Je beliefsysteem dient het ook te ondersteunen: weten dat het mogelijk is en weten dat je volledig gezond bent en altijd bent geweest. Want de nieuwe versie van jezelf heeft een ander verleden en een andere toekomst, gezien vanuit een lineair perspectief.
Elke gedachte, elke overtuiging heeft eigen trillingsfrequenties. Een negatieve overtuiging creëert een dissonantie met je natuurlijke trillingen, dat ervaar je als ongemak in je lichaam.
Pijn is een signaal dat je uit alignement bent met de frequenties van je natuurlijke Zelf.

Wil je hier meer over lezen? Bestel dan het e-book: Het handboek dat je bij je geboorte niet meekreeg.