+31 6 51 02 88 67

Jij bent een Ziel die een keuze maakt om in deze fysieke werkelijkheid te incarneren en die vanuit de Hogere dimensie het aspect van zichzelf in de derde dimensie (jij als fysieke vorm) helpt en volledig in alles ondersteunt. Je bent je eigen Beschermengel. Je bent het Hogere aspect van jezelf die het lage aspect van zichzelf voorbereidt voor Re-ascension.

Jij bent het Hogere aspect van jezelf (jouw Hoge Zelf) dat precies weet wat nodig is en vanuit dienstbaarheid en een onvoorwaardelijke zelfliefde met een perfecte timing alles aan zichzelf levert.

Jij bent de Ene.

Je Hogere zelf is jouw divine Gids die jou permanent in de gaten houdt en altijd beschikbaar is. Iedereen op de planeet heeft een eigen Beschermengel, je bent nooit alleen, zonder support of bijstand. Je bent altijd in goede handen, in de handen van jouw Hogere Zelf.
Jouw Beschermengel weet alles over al jouw levens, ze regisseert alles erin, ze monitort je levensreis en ze steunt je onvoorwaardelijk.
Het enige wat nodig is, is dat je erom vraagt. Want in de zone van de Vrije Wil kunnen ze zich niet met jouw spel bemoeien. Het is de Wet.

Wil je hier meer over lezen? Bestel dan het e-book: Het handboek dat je bij je geboorte niet meekreeg.