+31 6 51 02 88 67

Planeet Aarde, de oorspronkelijke versie, is ontworpen als een levende bibliotheek waar alle informatie over het galactische stelsel in opgeslagen is. Het is gecodeerd in het DNA van mensen en planten, in mineralen, kristallen, water.

Alles op deze planeet heeft een buitenaardse oorsprong. Alles wat hier bestaat, is geïmporteerd uit verschillende hoeken van het Universum. Jullie zijn het resultaat van een genetisch experiment met genetisch materiaal van buitenaardse oorsprong. Het experiment duurt nog steeds.

Denk niet dat jullie in het proces van Re-ascension er alleen voor staan, denk niet dat wij ( hoog dimensionale intelligentie) niet betrokken zijn bij wat nu gaande is in jullie Universum. Wij willen jullie verzekeren dat de Galactische Federatie van Licht direct en nauw betrokken is bij alles wat nu op jullie plan van het Bestaan plaatsvindt. Er zijn nu op de Aarde miljoenen lichtwezens geïncarneerd, de leden van de Galactische Federatie van Licht.

Als leden van de Galactische Federatie van Licht werken jullie samen aan gezamenlijke projecten. De planeet Aarde is zo’n project.
Je bent nooit alleen en wanneer jij je eigen kracht met die van jouw Lichtfamilie versmelt zijn jullie als Collectief onstuitbaar.
Visualiseer je eigen licht en power. Weet dat je nooit iets kunt verbeelden wat al niet is.
In het veld van het levende bewustzijn is alles mogelijk.

Wil je hier meer over lezen? Bestel dan het e-book: Het handboek dat je bij je geboorte niet meekreeg.