+31 6 51 02 88 67

Je bent ontworpen om als eenheid met jouw lichaam samen te werken, het lichaam maakt een belangrijk deel uit in jouw Re-ascensionproces.
Je dient het lichaam mee te nemen. In je lichaam zijn. Dat is de clou.
Je bent ontworpen als zend- en ontvangststation. Om hogere trillingsfrequenties te kunnen ontvangen en uit te zenden dien je volledig geaard te zijn. Deze hogere frequenties die vanuit Hogere plannen van het bestaan nu de planeet Aarde bombarderen, transformeren jullie energetische matrix, jullie blauwdruk en daarmee ondersteunen het evolutieplan van het menselijk ras.

Deze hoog energetisch geladen fotondeeltjes gaan als tornado’s door jouw lichaam heen. Je moet volledig geaard zijn, volledig in je lichaam zijn, volledig in het Hier en Nu zijn om als het ware in het oog van de tornado in het stiltepunt te kunnen verblijven. Alleen zo kun jij door deze kosmische energiegolf meegenomen worden naar jouw bestemming ‒ een Hoger plan van het Bestaan.

Het gaat om het herinneren van wie je werkelijk bent en het belichamen van deze herinnering. Door manifestatie in de fysieke vorm krijg je een upgrade, een versie van jezelf met twaalf DNA strengen. Vervolgens verschuif je naar de versie van de werkelijkheid die met deze oorspronkelijke trillingsfrequenties een match is.

Wil je hier meer over lezen? Bestel dan het e-book: Het handboek dat je bij je geboorte niet meekreeg.