+31 6 51 02 88 67

Alles is er in het Hier en Nu. Er is niets daarbuiten. Er bestaat niet zoiets als buiten, want alles ontstaat uit jouw bewustzijn.
Naarmate het menselijk ras dat concept volledig begrijpt, kunnen jullie ook vele andere concepten zoals tijdreizen, teleportatie, telepathie, transitie in dimensies beter ‘begrijpen’.

Om het concept dat alles uit jouw bewustzijn ontstaat volledig te kunnen begrijpen dien je het te kunnen ervaren vanuit het perspectief van jouw Hogere zelf. Een ervaring dat jouw werkelijkheid uit jouw bewustzijn ontstaat behoort tot de ervaringen van het Hogere zelf.

Tijdreizen is in feite het verschuiven van jouw aandacht van het perspectief van de fysieke Mind naar het brede scala van verschillende Nu-momenten (tijdlijnen) die in het hier en nu simultaan bestaan. Het is een kwestie van intenties, afstemming en focus. Het tijdreizen is in feite navigeren op je eigen energieveld. Het is het verschuiven van jouw aandacht van de ene tijdlijn naar de andere, van de ene trillingsfrequentie naar de andere. Alles is in het hier en nu en is te vinden op de verschillende trillingsfrequenties van je eigen holografische energieveld.

Tijdreizen is jouw natuurlijke vaardigheid die je naarmate jouw bewustzijn expandeert als iets vanzelfsprekend gaat ervaren.
Tot die tijd, wen maar aan het idee van hoe het werkt.

Wil je hier meer over lezen? Bestel dan het e-book: Het handboek dat je bij je geboorte niet meekreeg.